MAXIMIZE EVERY MOMENT

Consumenten worden steeds kritischer en verwachten steeds meer van de content die ze te zien krijgen. Zorg er dus voor dat alle content die je ze stuurt, optimaal gepersonaliseerd en voor elk moment relevant is. Bekijk DE Video
Play Button

ONTDEK Selligent Marketing Cloud

Simpel, maar verfijnd. Selligent Marketing Cloud is het meest geavanceerde platform voor de automatisering van B2C marketing en tilt je marketing naar een hoger niveau. Onze missie is om B2C marketeers van over de hele wereld te helpen om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Met ons platform kunnen alle marketeers 1 op 1 relaties met hun klanten bouwen én uitbouwen, door ze de meest gepersonaliseerde ervaringen te bieden – op elk moment en via elk kanaal!

Omnichannel Uitvoering Meer info 

Ons omnichannel platform stelt je in staat om eenvoudig een geïntegreerde campagne te lanceren en interacties met de consument op al je kanalen te managen. In de customer journey map verzamel en analyseer je alle consumentendata van alle contactpunten met je klant.

Meer info 
AI &
Machine Learning
Meer info 

Met onze real-time Artificial Intelligence liggen machine learning algortimes binnen handbereik. Onze AI is erop ingesteld om de consumentenervaring te verbeteren door content, doelgroep en de customer journey te optimaliseren. Hierdoor wordt iedere interactie relevanter en waardevoller.

Meer info 
Open Structuur & Integratie Meer info 

De Selligent Marketing Cloud is klaar voor de toekomst. Door de rijke API, de open structuur en de mogelijkheid tot uitbreiding, sluit het platform naadloos aan bij de andere toepassingen die je gebruikt.

Meer info 
Email, Website & Mobiele Personalisatie Meer info 

Door personalisatie verleng je de levensduur van de relatie met je klant. Ons platform stelt je in staat om meer winst te halen uit de relaties met de consument die je via het platform opbouwt en onderhoudt. We besteden namelijk veel aandacht aan een relevante en persoonlijke manier van communiceren via een multi-channel campagne.

Meer info 
Doelgroepen op basis van gedrag Meer info 

Met de Selligent Marketing Cloud kan je gemakkelijk je doelgroepen samenstellen en analyseren, op basis van acties, aankoophistorie en CRM profiel data. Op deze manier kan je consumenten hergroeperen in je lifestyle campagnes, op basis van de regels die je zelf bepaalt.

Meer info 
Universeel consumentenprofiel & CDP mogelijkheden Meer info 

Elke consument maakt een unieke reis. Selligent Marketing Cloud bundelt al je interactie met de consument en creëert op basis hiervan één samengesteld profiel. Aan de hand van dit profiel kan je alle consumentenactiviteiten bijhouden, gedetailleerde analyses uitvoeren en doelstellingen formuleren.

Meer info 
Ontdek alle mogelijkheden van het platform

Thought Leadership
Dat moet je lezen

eBooks

De basis van mobiele marketing

Download eBook 
Succesverhalen

Bioscoopgroep geeft kaartverkoop en engagement een boost met gepersonaliseerde e-mails

Lees het succesverhaal 
Whitepapers

Een pleidooi voor personalisatie

Ontdek de whitepaper 

In het Nieuws

Persberichten

Selligent Marketing Cloud presenteert Consumer Information Management tool voor naleving privacywetgeving

May 22, 2019

Read More 

Op de Blog

Laatste post
Een dag in het leven van een CSM: interview met Bernard Boas van Selligent

Een Client Success Manager (CSM) moet goed kunnen communiceren, samenwerken met verschillende functies en persoonlijkheden, en kunnen schakelen tussen de dagelijkse dienstverlening aan klanten en het bieden van strat

Sep 04, 2019

Lees verder 

ZIJ KOZEN voor Selligent Marketing Cloud

Ons platform IN ACTIE

VRAAG EEN DEMO