Home

Vertel consumenten wat ze écht willen weten

Welkom aan de geëngageerde consument in het informatietijdperk

undo

Klaar om met deze grote jongens te spelen?

Succesverhalen

Kinepolis Group, een gevestigde Belgische bioscoopketen, krijgt hogere CTO- en CTR-scores dankzij hun A/B-geteste e-mailmarketingprogramma’s.

stijging

van conversiepercentages

stijging

van openingspercentages

Via een grote campagne, zowel online als offline, verkreeg Opel inzicht in de levenscyclus van autobestuurders.

nieuwe

e-mailabonnees

Conversieratio

Het Belgische mediabedrijf Mediahuis bezorgt zijn anonieme lezers gepersonaliseerde informatie die inspeelt op hun interesses en gedrag.

mobiel verkeer

naar de website

conversieratio

op smartphones

ING gebruikt geavanceerde e-mailmarketing tools om zijn klantenprofielen te stofferen en persoonlijker berichten te versturen. Het resultaat: een grotere herkenning van en affiniteit met het merk.

groei

van het merk

stijging

van de merkoverweging

Meer cases

MyWay, de grootste autoverkoper van België, bereikte miljoenen potentiële klanten met een sterk gepersonaliseerde campagne via mail en display retargeting.

mensen

organisch bereikt

nieuwe

inschrijvingen

De Nederlandse voordeelspecialist hotelspecials.nl biedt gepersonaliseerde e-mailoverzichten van hotel- en vakantiedeals door middel van gedragsmatige targeting, doelgroep-inzichten en A/B testen.

meer

boekingen

meer

clicks

De doorgedreven multi-channelaanpak en het zorgvuldig bijhouden van data van Federal Mogul, verdeler van de aftermarketproducten van BERU, leidde tot een betere en constante dialoog met de klanten.

opt-in

ratio

view

ratio

Marktplaats Aanbiedingen creëerde een grotere trafiek die hen in staat stelt om gerichter en persoonlijker te communiceren met klanten. Dat deden ze door hun database te ontdubbelen, uit te breiden en intensief te gebruiken

groei

van de database

succespercentage

Meer cases

Kruidvat is door zijn cross-channelaanpak in staat om gepersonaliseerde boodschappen en aanbiedingen naar zijn klanten te sturen.

online

bezoekers per kwartaal

activeringen

van loyaliteitskaart per kwartaal

Touroperator Thomas Cook zag zijn verkoop aanzienlijk stijgen en optimaliseerde de conversie met behulp van een datagestuurde aanpak en meer persoonlijke contactmomenten met klanten.

sterk

gepersonaliseerde e-mailcampagnes

geoptimaliseerd

voor mobile

Meer cases

Klaar om met deze grote jongens te spelen?

Wat wij doen.

Als relatiemarketeers doen wij de grens vervagen tussen inzicht en betrokkenheid om, van moment tot moment, in te spelen op de behoeften van de consument.

Engageer

De juiste boodschap op het juiste moment en de juiste plek.

Converteer

Een langdurige, loyale relatie opbouwen.

Rapporteer

Analyse en optimalisatie van intuïtieve data.

Kanalen

 • E-mail

  “Selligent werkte ons lifecycle marketingprogramma uit, leverde 98% unieke, gepersonaliseerde e-mails af en beschikt bovendien over het beste accountmanagementteam in de sector.”

  - JIBJAB BROS. STUDIO Meer over e-mail
 • Mobiel

  “Selligent heeft Opel uitgerust met de inzichten en technologieën die nodig zijn om een campagne te voeren die een verhaal vertelt en die alle communicatiekanalen optimaal inzet, afhankelijk van de individuele voorkeur.”

  - OPEL Meer over mobiel
 • Sociaal

  “De manier waarop Selligent sociale motivators inzet om informatie-sharing te vergemakkelijken was uniek in de markt. En door de eenvoudige integratie met ons bestaande e-mailprogramma, plus de uitgebreide test- en tracking-mogelijkheden, was dit voor ons de logische keuze.”

  - MINT.COM Meer over sociale media
 • Web

  “We gebruiken Selligent als een conversieplatform voor onze eigen marketing om beter te begrijpen wat onze lezers lezen, met welke regelmaat ze terugkeren en welke tools ze gebruiken. Kortom, om een beter inzicht te krijgen in de interesses van onze klanten.”

  - ROULARTA MEDIA GROUP Meer over web
 • Offline

  Interactie van de klant met uw merk gebeurt on- en offline. Daar moet u uw marketing op afstemmen. Bekijk de mogelijkheden wanneer u offline kanalen en data toevoegt aan uw campagnes.

  Meer over offline
 • Customer Care

  Uw marketing moet weten wat er gebeurt in het callcenter. Met onze geïntegreerde oplossing is het kinderspel om toegang te krijgen tot de volledige contacthistoriek, workflows te configureren, activiteiten te traceren en automatisch antwoorden te genereren.

  Meer over service aan de klant

Mogelijkheden

Onze unieke, geïntegreerde oplossing is snel te installeren, eenvoudig te gebruiken en heeft een lage kostprijs.